Get Appointment

  • contact@wellinor.com
  • +(123)-456-7890

Over Mij

Over Mij

"Het allermooiste aan mijn werk als dyslexiebehandelaar en lees- en spellingbegeleider is dat ik een kind zie groeien"
Mijn naam is Bettie Westhuis. In 1995 ben ik afgestudeerd als orthopedagoog aan de Rijksuniversiteit Utrecht. Daarna heb ik samen met mijn man drie prachtige kinderen gekregen. Ondertussen heb ik de versnelde PABO gedaan en heb daarna een aantal jaren als invalleerkracht en intern begeleider gewerkt. In 2013 ben ik een eigen praktijk, Talent in Taal, gestart. Sindsdien werk ik als freelancer in de vergoede dyslexiezorg en begeleid ik kinderen met een dyslexieverklaring die niet in aanmerking komen voor vergoede zorg. Ook geef ik lees- en spellingbegeleiding in mijn praktijk en op scholen.

Het allermooiste aan mijn werk als dyslexiebehandelaar en lees- en spellingbegeleider is dat ik een kind zie groeien. En dan niet alleen op het gebied van lezen en spellen maar vooral ook op het gebied van welbevinden. Ik wil kinderen graag de bouwstenen meegeven die ze nodig hebben voor hun verdere ontwikkeling. Uiteindelijk gaat het erom dat een kind vorderingen maakt, zoveel mogelijk de gestelde doelen haalt en het gevoel heeft: ik heb dat zelf gedaan!

Regelmatig volg ik cursussen, lezingen en workshops, gericht op de dyslexiebehandeling en breder, om mijn kennis op peil te houden en toe te passen in mijn praktijk.
image